i a la vegada resulta molt gustós amb el contrast amb els bolets
i el jabuguito.
L’olor del jabuguito fa corre als collies,
sobretot a en Tuc.
a la cuina...
Ingredients:
2 bròquils verds
300cl de llet
25 gr de farina
1 bosseta de ceps congelats
½ “jabuguito
50 gr de formatge ratllat tipus Emmental
Oli d’oliva, sal i pebre
Preparació
Bullir el bròquil verd durant uns 20m. Seguidament
escorre’l i xafar-lo amb una
forquilla. Saltar el bròquil en una paella amb una
mica d’oli un parell de minuts.
Rectificar de sal i posar-hi la farina i
remenar bé. Després s’hi tira la llet una
mica calenta i anar remenant durant uns
5 o 7 m a foc suau.
En un altre paella posar-hi oli i els bolets
descongelats i tallats petits fins que
s’hagin begut tota l’aigua. Posar-hi el
Jabuguito sense pell i tallat petit per tal
que els bolets agafin el seu gust.
Posar el bròquil en una safata de forn i a sobre
eñl saltat de bolets,
cobrir amb el formatge ratllat i gratinar en el forn a
200º un parell de minuts.
Notes: També és bo amb cansalada tallada prima
Ha d'estar bó
ResponderEliminar