jueves, 21 de mayo de 2015

CULLERA DE SALMÓ FUMAT, CEBA TENDRE I TARONJA

Resulta molt refrescant doncs la taronja hi dona un toc especial. 

Es pot tenir preparat a la nevera i és bo en qualsevol època de l’any.

   Gorga d’en Duran – Riu Brugent – Les Planes – Oct. 2010

Per les gorgues del riu Brugent la Shara no vol tornar a casa.


a la cuina...


Ingredients:

Salmó fumat
½ ceba tendra
1 taronja
Olives sense anxova

Per a la vinagreta:
Vinagre de Xerès
Oli d'oliva Verge Extra
Sal

Preparació:

Per a al vinagreta. En un bol, barrejar l’oli, el vinagre, la sal, el pebre i un rajolí de suc de taronja.

Tallar la taronja en viu, i després cadascun del grills en petit bocins. Picar la ceba tendra ben petita, afegir-hi les olives també tallades petites i barrejar amb la taronja. Tirar-hi la vinagreta, compte perquè no ha de quedar molt líquid. Reservar.


Fer tires de salmó una mica mes estretes que l’amplada de la vostra cullera. Disposar-hi una culleradeta del farcit al mig de la tira de bacallà i replegar-la com si d’un paquet es tractes. Posar-lo a la cullera i amanir-ho per sobre amb una mica de la vinagreta restant.

Notes: També es pot fer amb bacallà fumat.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario