Es pot tenir preparat a la nevera i és bo en qualsevol època de l’any.
Gorga d’en Duran – Riu Brugent – Les Planes – Oct. 2010
Per les gorgues del riu
Brugent la Shara no vol tornar a casa.
a la cuina...
Ingredients:
Salmó fumat
½ ceba tendra
1 taronja
Olives sense anxova
Per a la vinagreta:
Vinagre de Xerès
Oli d'oliva Verge Extra
Sal
½ ceba tendra
1 taronja
Olives sense anxova
Per a la vinagreta:
Vinagre de Xerès
Oli d'oliva Verge Extra
Sal
Preparació:
Per a al vinagreta. En un bol, barrejar
l’oli, el vinagre, la sal, el pebre i un rajolí de suc de taronja.
Tallar la taronja en viu, i després cadascun del grills en petit bocins. Picar la ceba tendra ben petita, afegir-hi les olives també tallades petites i barrejar amb la taronja. Tirar-hi la vinagreta, compte perquè no ha de quedar molt líquid. Reservar.
Tallar la taronja en viu, i després cadascun del grills en petit bocins. Picar la ceba tendra ben petita, afegir-hi les olives també tallades petites i barrejar amb la taronja. Tirar-hi la vinagreta, compte perquè no ha de quedar molt líquid. Reservar.
Fer tires de salmó
una mica mes estretes que l’amplada de la vostra cullera. Disposar-hi una
culleradeta del farcit al mig de la tira de bacallà i replegar-la com si d’un
paquet es tractes. Posar-lo a la cullera i amanir-ho per sobre amb una mica de
la vinagreta restant.
Notes: També es pot fer amb bacallà fumat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario