jueves, 15 de septiembre de 2016

PASTA "NORMA"

La meva neboda Nuria em va recomanar aquesta pasta un dia que jo no sabia que fer per dinar. Va ser una gran recomanació, es una boníssima recepta.

Suposo que el nom li ve per l’opera Norma de Bellini encara que jo no recordo que mengin pasta en cap moment de la representació.


A la foto en Ferran enlluernant a  la Perla, la Kimba i l’Hayla mentre tocava una ària de Norma. 




a la cuina...


Ingredients:

300 gr de pasta : espirals, espagueti etc..
2 alls
½ kg de Tomàquets ratllats o un pot de tomàquet triturat o de tomàquet fregit de bona marca si es te molta pressa.
2 albergínies
Parmesà ratllat
6 Fulles d’alfàbrega fresca
Oli, sal, pebre i pebre vermell de La Vera. 

Preparació:

En una paella posar una mica d’oli i els alls tallats petits, quan agafen color tirar-hi el tomàquet i deixar que es confiti. Quan ja quasi està posar sal pebre i una mica de pebre vermell dolç de La Vera. Reservar.

A part tallar l’albergínia a daus i posar-los a daurar en un paella amb poc oli. Reservar.

Bullir la pasta al dente i barrejar-la amb el tomàquet.

A sobre posar l’albergínia i pel damunt l’alfàbrega i el parmesà ratllat. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario