domingo, 22 de enero de 2017

LA MILLOR CREMA DE CARBASSA QUE HAS PROVAT MAI

Aquesta recepta l’he treta de la Web Gastronomia&cia i és la millor crema de carbassa que he menjat mai. Volia doncs que gaudíssiu com nosaltres d’ella.

   l'Ara ajudant a buscar les herbes per a la crema de carbassa

a la cuina...



Ingredients:

1/2 carbassa (necessitarem 400 grams de carbassa rostida per fer la crema),
Unes fulles de
sàlvia fresca picada i una mica d’herbes de Provença
4 alls
1/2 c/c de
pebre de Jamaica,
Pebre negra,
150 gr de brou de verdures, de pollastre o de carn
100 gr. llet o de crema de llet
Pebre vermell agredolç
Sal, oli d’oliva verge.
Reducció de vinagre de Mòdena per decorar si es vol o fer crostonets de pa fregit. 

Elaboració:

Preparar la carbassa: ben neta posar-la al forn sencera fins que la pell sigui tova, llavors es pot pelar amb molta facilitat. Una vegada pelada es treuen les llavors i es talla a trossos no gaire gruixut.

Posar els talls en una plàtera de forn adobats amb oli d’oliva verge, sàlvia, pebre de Jamaica, pebre negre i sal. Posar-hi també els alls sense pelar.

 Fornejar la carbassa 180º C durant 40-60 minuts, fins que estigui tova i una mica torrada. Posar la carbassa cuita en un conco gran, afegir-hi el brou i la llet. Pelar els alls i afegir-los a la carbassa. Triturar fins obtenir una crema fina. Rectificar de sal si cal.

 Servir en plats fondos i adornar o be amb un fil de reducció de Mòdena o amb els crostonets o amb ambdues coses. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario