Es deixen a punt els tomàquets confitats i la vinagreta, la resta es fa en el darrer moment.
De segón, per exemple, Salmó fresc marinat.
Quan vaig a recollir les herbes al jardí de casa, sempre m’acompanyen una quans collies. En aquest cas en Ness, la Perla i la Kimba.
A LA CUINA...
Rúcula, canonges, enciam, espinacs....
Tomàquets madurs de branca
Oli
Mel
Romaní i farigola
Formatge feta
Sal Pebre Vinagre
Preparació:
Per confitar els tomàquets
Escaldar els tomàquets durant uns segons, pelar-los i tallar-los en quatre o sis talls cada un.
Posar prou oli en un cassó per tal de que els tomàquets quedin coberts. Afegir a l’oli una branqueta de romaní i una de farigola. Quan agafi escalfor, afegir els tomàquets i deixar confitar, a foc molt suau, durant uns 20 minuts o fins que siguin al vostre gust. Escórrer i reservar.
Vinagreta
Preparar una vinagreta aprofitant l’oli de confitar els tomàquets afegint-hi sal, pebre, una cullerada de mel i vinagre al vostre gust.
Pinyons
Durant uns minuts, en una paella sense gens d’oli, torreu lleugerament els pinyons.
Muntatge
En una safata posar-hi l’enciam, rucula, canonges… afegiu-hi el formatge feta a petits bocins, el tomàquet confitat, els pinyons i amanir amb la vinagreta de tomàquet
Notes: També es pot posar una o dues bosses de “brotes tiernos” si no es volen comprar les verdures per separat
Ho he vist al magnífic Blog de Les receptes de StHilari
No hay comentarios:
Publicar un comentario