sábado, 1 de septiembre de 2012

EL PERQUÈ DE TOT PLEGAT

Uns quants dels nostres collies

A casa nostra els collies tenen un lloc important, primerament perquè ells són 12 i nosaltres 5, tot i que quan alguna gosseta cria, poden arribar a ser 22 i alguna vegada si coincideixen dues gossetes criant han arribat a 27. Ells formen part de la nostra vida d’una manera total i no concebem la vida sense ells.

Per tot això a l’hora de cuinar també ho fem pensant en ells encara que pràcticament mai proven el nostre menjar. Ja sé que els agradaria molt però no els convé gens i nosaltres volem tenir uns collies sans i que visquin molts anys.

Les receptes que anirem penjant han estat totes degudament provades abans, com diu que s’ha de fer el meu amic Juan Carlos Acosta, autor del llibre "Recetas de la Cofradia de la Buena Cocina de Burgos". 

El bon resultat en els plats que preparem es deu en gran mesura a les ganes de cuinar i el bon humor de la cuinera o cuiner. Pressuposat això la qualitat de la matèria prima i no escatimar el temps de dedicació fan que els plats, per senzills que siguin, resultin espectaculars, facin les delícies dels comensals i pugin l’autoestima del mestre cuiner.

Esperem que gaudiu molt, cuinant i menjant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario