domingo, 26 de julio de 2015

AMANIDA ALEMANYA

Amb aquest estiu tant i tant calorós, només venen  be coses ben fredes i aquesta amanida com que s’ha de fer 24 hores abans de menjar,  està  fresquíssima.


Em va donar la recepta l’Imma fa molts anys i cada estiu la faig varies vegades, a mes condeix molt. Ja em sabreu dir... 


    L’Ara esperant el permís per tirar-se a l’aigua. Amb aquesta calor.. que vols!!

a la cuina...



Ingredients:

1 pot d’apit
4 ous dusos
200 gr de pernil dolç
1 llauna de blat de moro petita
1 llauna de pinya  de ½ k “almíbar ligero”
2 pomes Golden tallades a daus petits
2 porros
1 pot de maionesa Helmanss de 250 gr
1 pot de 200 gr de crema de llet


Preparació:

24 hores abans de servir

En un bol de vidre posar per capes i en aquest ordre

1r.- L’apit escorregut i ben apretat
2n.-Els ous dusos tallats a daus petits
3r.- El pernil dolç tallat a daus petits
4t.- El blat de moro escorregut i net
5è.- La pinya a daus petits
6è.- Les pomes tallades a daus petits i amb una mica de suc de llimona
7è,. Els porros tallats a rodanxes ben primes

Batre la mayonesa amb la crema de lleti i posar per sobre de l’amanida. Posar a la nevera 24 hores i en el moment de servir es barreja tot.

No hay comentarios:

Publicar un comentario