sábado, 11 de julio de 2015

TARTA MOUSSE DE LLIMONA

Uns amics ens havien convidat a dinar a la seva casa de la platja i nosaltres portàvem les postres.

Aquest pastís  és fantàstic doncs a mes de ser molt refrescant, es fa el dia abans. 


   La Nina a Sant Pere Pescador_ Maig de 2015

a la cuina...


Ingredients:

1 pot petit de llet condensada.
Magdalenes allargades o una capa fina de pa de pessic
1 got de suc de llimona.
1 paquet de 85 gr de gelatina de llimona.
400 cc de nata per muntar.
1 motlle rodó desmuntable.


Preparació:

Folrar la base del motlle amb paper sulfuritzat.

Tallar les magdalenes per la meitat al llarg i folrar la base del motlle, ha de quedar ben pitjat.

Dissoldre la gelatina en un vas amb aigua calenta, barrejar amb la llet condensada i el suc de llimona. Seguidament afegir la nata muntada amb compte.

Tirar aquest preparat en el motlle molt poc a poc per tal de que els trossos de magdalena no flotin.

Posar a la nevera fins que qualli. Millor d’un dia per altre.  

Notes: amb aquestes mides en surten per a 8 persones 

No hay comentarios:

Publicar un comentario