Uns amics ens
havien convidat a dinar a la seva casa de la platja i nosaltres portàvem les
postres.
Aquest pastís és fantàstic doncs a mes de ser molt
refrescant, es fa el dia abans.
La Nina a Sant Pere Pescador_ Maig de 2015
a la cuina...
Ingredients:
1
pot petit de llet condensada.
Magdalenes
allargades o una capa fina de pa de pessic
1
got de suc de llimona.
1
paquet de 85 gr de gelatina de llimona.
400
cc de nata per muntar.
1
motlle rodó desmuntable.
Preparació:
Folrar
la base del motlle amb paper sulfuritzat.
Tallar
les magdalenes per la meitat al llarg i folrar la base del motlle, ha de quedar
ben pitjat.
Dissoldre
la gelatina en un vas amb aigua calenta, barrejar amb la llet condensada i el
suc de llimona. Seguidament afegir la nata muntada amb compte.
Tirar
aquest preparat en el motlle molt poc a poc per tal de que els trossos de magdalena
no flotin.
Posar
a la nevera fins que qualli. Millor d’un dia per altre.
Notes: amb aquestes mides en surten per a 8 persones
No hay comentarios:
Publicar un comentario