És una de les meves postres
preferides. El vaig trobar a la revista Descobrir Cuina i era una aportació
d’un particular. El meu agraïment per ell doncs l’hem incorporat a la família
com unes postres de luxe.
En quant al iogurt ... als collies els
xifla ja des de cadells.
En Rush i en Coly disfrutant del seu iogurt - Juny 2015
a la cuina...
Ingredients:
1 mango madur al punt
4 iogurts grecs
250 ml de vi de Porto
100 gr de sucre moreno
3 grans de pebre de Jamaica
Un raig d’oli
Preparació
Pelar i tallar el mango a
trossos. Posar en una paella al foc amb una mica d’oli el mango a foc no gaire
fort, uns 5m. Quan ja quasi està, s’hi afegeixen 50 gr de sucre i s’acaba de
caramel·litzar. Treure del foc i reservar.
Mentre posar el vi de Porto en
un cassó amb els altres 50gr de sucre i deixar reduir a foc lent fins que
tingui una textura de xarop. Reservar.
Quan tot està fred, posar en
una copa primer el iogurt, a sobre dues cullerades del mango i per sobre la
reducció del Porto.
Posar a la nevera i servir ben
fred. Abans de portar-lo a taula picar en el morter els grans del pebre de
Jamaica i tirar per sobre un polsim del pebre.
Notes: Si no es té pebre de Jamaica no se’n posa. No és
imprescindible.
No hay comentarios:
Publicar un comentario