Encara que faci
molta calor!!! Aquest és un plat que si el fas a primera hora del matí, és fantàstic
quan tornes de la platja o de la piscina no haver de pensar a posar-te a la
cuina: ja està fet!!.
Això sí, el pa
que no falti.
La Perla i l'Hayla esperant pacientment, a l'ombra.. l'hora de dinar
a la cuina...
Ingredients:
4 peus de porc
1 sèpia de 1500 kg
2 cebes grosses
250 gr de tomàquets pelats i sense llavors
½ pebrot vermell
2 grans d’all
Brou de peix o aigua
Oli d’oliva
Sal i pebre
Pebre vermell de la Vera
1 sèpia de 1500 kg
2 cebes grosses
250 gr de tomàquets pelats i sense llavors
½ pebrot vermell
2 grans d’all
Brou de peix o aigua
Oli d’oliva
Sal i pebre
Pebre vermell de la Vera
Per a la picada
Ametlles, avellanes
L’estómac de la sèpia
1 got de vi blanc
L’estómac de la sèpia
1 got de vi blanc
Preparació
En una cassola
amb una mica d’oli sofregir els alls laminats i la ceba picada durant uns 10m.
Afegir-hi el
pebrot i després de donar-li unes voltes tirar els tomàquets, deixar coure uns
10m més.
Seguidament
posar-hi la sèpia ben neta i tallada a trossos grossos, salpebrar i posar-hi
una mica de pebre vermell. Tot seguit cobrir-ho amb elbrou o l’aigua i deixar fer xup-xup uns 30m
amb la cassola tapada.
Mentre fer la
picada: Triturar les ametlles i les avellanes amb l’estómac de la sèpia i
el vi fins que quedi una crema ben fina.
Passats els 30 m.
afegir els peus de porc tallats per la meitat
i la picada. Deixar coure uns 20 m més a fins que veieu que la salsa ha espesseït.
No hay comentarios:
Publicar un comentario