miércoles, 8 de julio de 2015

PEUS DE PORC AMB SIPIA

Encara que faci molta calor!!! Aquest és un plat que si el fas a primera hora del matí, és fantàstic quan tornes de la platja o de la piscina no haver de pensar a posar-te a la cuina: ja està fet!!.


Això sí, el pa que no falti.



  La Perla i l'Hayla esperant pacientment, a l'ombra.. l'hora de dinar


  a la cuina...


Ingredients:

4 peus de porc
1 sèpia de 1500 kg
2 cebes grosses
250 gr de tomàquets pelats i sense llavors
½ pebrot vermell
2 grans d’all
Brou de peix o aigua
Oli d’oliva
Sal i pebre
Pebre vermell de la Vera

Per a la picada
Ametlles, avellanes
L’estómac de la sèpia
1 got de vi blanc

Preparació

En una cassola amb una mica d’oli sofregir els alls laminats i la ceba picada durant uns 10m.

Afegir-hi el pebrot i després de donar-li unes voltes tirar els tomàquets, deixar coure uns 10m més.

Seguidament posar-hi la sèpia ben neta i tallada a trossos grossos, salpebrar i posar-hi una mica de pebre vermell. Tot seguit cobrir-ho amb  elbrou o l’aigua i deixar fer xup-xup uns 30m amb la cassola tapada.

Mentre fer la picada: Triturar les ametlles i les avellanes amb l’estómac de la sèpia i el  vi fins que quedi una crema ben fina.

Passats els 30 m. afegir els peus de porc tallats per la meitat  i la picada. Deixar coure uns 20 m més a fins que veieu que la salsa ha espesseït.

No hay comentarios:

Publicar un comentario