domingo, 21 de junio de 2015

AMANIDA D'ESPINACS, MANGO I PERNIL D'ÀNEC

Recepta treta del magnífic Bolgg de Sant Hilari.

Es fa en un moment i és molt i molt refrescant, com la remullada de la Nala al Cap de Creus.


   La Nala en el Pla de Tudela

a la cuina ...




Ingredients:

Espinacs tendres
Enciam
Mango
Pernil d’ànec
Formatge de cabra
Nous
Oli d’oliva verge
Sal
Vinagre de Xerès i vinagre balsàmic bo


Preparació

Fer una vinagreta amb l’oli, els vinagres,  sal i pebre. Reservar.

Rentar i eixugar bé l’enciam i els espinacs. Repartir-ho en el fons dels plats.

Afegir-hi bocins de formatge de cabra, de nous i de mango.

Amanir amb la vinagreta i per sobre posar els talls de pernil d’ànec.

No hay comentarios:

Publicar un comentario