Postra clàssic Nord-americà
de tardor. La combinació de mores i
pomes és molt especial i la cobertura li dona una textura fantàstica. Acompanyat d’un bon iogurt grec és genial. Proveu-lo per
esmorzar .
Buscant mores per la Garrotxa
a la cuina...
Ingredients:
Per a la cobertura
100 grams de mantega
de Tulipan
225 gr de farina
100 gr de sucre moreno
un polsim e bicarbonat sòdic
½ culleradeta de gingebre en pols
225 gr de farina
100 gr de sucre moreno
un polsim e bicarbonat sòdic
½ culleradeta de gingebre en pols
Per al farcit
450 gr de mores
silvestres
225 gr de pomes pelades , sense les llavors i tallades a làmines fines
50 gr de sucre.
225 gr de pomes pelades , sense les llavors i tallades a làmines fines
50 gr de sucre.
Preparació:
Per preparar la
cobertura, posar els ingredients en un robot elèctric i barrejar fins que agafi
l’aspecte de molles de pa fines.
Per preparar el
farcit, barrejar les mores i les pomes i
posar-les en un motllo d’anar al forn d’uns 20 cm de diàmetre. Afegir-hi una
mica d’aigua i el sucre i barrejar-ho be tot.
Escampar la cobertura
per sobre i pressionar cap avall amb el mànec duna forquilla o amb els dits.
Posar al forn
preescalfat a 190ºdurant uns 20m o fins que la superfície estigui una mica
daurada.
Es pot servir tant
fred com calent, genial amb iogurt grec.
La recepta és del llibre "El campo en casa" de Linda Burgess i
Rosamond Richardson.
No hay comentarios:
Publicar un comentario