miércoles, 2 de septiembre de 2015

PASTÍS DE MORES SILVESTRES I POMES SOTA CROSTA




Postra clàssic Nord-americà de tardor. La  combinació de mores i pomes és molt especial i la cobertura li dona una textura fantàstica. Acompanyat  d’un bon iogurt grec és genial. Proveu-lo per esmorzar . 


    Buscant mores per la Garrotxa

a la cuina...



Ingredients:

Per a la cobertura

100 grams de mantega de Tulipan
225 gr de farina
100 gr de sucre moreno
un polsim e bicarbonat sòdic
½ culleradeta de gingebre en pols

Per al farcit

450 gr de mores silvestres
225 gr de pomes pelades , sense les llavors i tallades a làmines fines
50 gr de sucre.

Preparació:

Per preparar la cobertura, posar els ingredients en un robot elèctric i barrejar fins que agafi l’aspecte de molles de pa fines.

Per preparar el farcit, barrejar les mores i les pomes  i posar-les en un motllo d’anar al forn d’uns 20 cm de diàmetre. Afegir-hi una mica d’aigua i el sucre i barrejar-ho be tot.

Escampar la cobertura per sobre i pressionar cap avall amb el mànec duna forquilla o amb els dits.

Posar al forn preescalfat a 190ºdurant uns 20m o fins que la superfície estigui una mica daurada.


Es pot servir tant fred com calent, genial amb iogurt grec.

La recepta és del llibre "El campo en casa" de Linda Burgess i Rosamond Richardson.

No hay comentarios:

Publicar un comentario