martes, 29 de septiembre de 2015

VOL-AU-VENT FARCITS AMB "GULES" I OUS REMENATS

Plat molt complert i amb un segon lleuger o una bona amanida de primer tenim un àpat fantàstic.

És el què vaig fer l’altre dia que varem estar mig matí per raspallar la Weiss que feia muda i se’ns va tirar l’hora de dinar a sobre i no havíem pensat res.

Va quedar guapa la Weiss eh???

   Weiss 11 anys


a la cuina...




Ingredients:

4 vol au vent grossos o 8 de petits (en venen als supers i són prou bons)
200 gr. de "Gules"
3 alls
Pebre vermell picant de "La vega"
Un rajolí de conyac
20 gr. de mantega
5 ous
Oli d'oliva, sal i pebre

Per decorar: perles d'Alga o cebollí o cues de gamba ...
       

Preparació:

Posar els vol au vents al forn ja escalfat a 180º uns dos minuts.

Deixetar els ous amb una mica de sal i pebre.

En una paella posar una mica d'oli i els alls tallats petits, quan comencen a daurar tirar-hi les gules, donar un parell de voltes i afegir el pebre vermell, dues voltes mes i s'hi tira el conyac. Deixar que s'evapori. Afegir la mantega i seguidament els ous procurant que no s'enganxin per la qual cosa caldrà remenar contínuament fins que hagin cuallat una mica. Han de quedar melosos.

Emplenar els vol au vents amb el preparat d'ous i gules.

Servir en cada plat un o dos vol au vents decorats al gust. Es poden acompanyar amb una mida d'enciam, pastanaga ratlada etc...

Notes: Es poden reservar unes miques de gules per posar a sobre de cada vol au vent 

No hay comentarios:

Publicar un comentario